5. august 2014

Borte fantastisk, men hjemme er like kjærtÅååååh, så himmelsk vidundelig å komme tilbake til kjære Enerhagen og til alle de blomstrende hagebloggene deres!!! 
Jeg har hatt en strålende og eventyrlig reise til Brasil og Boliva.  
Er fylt til randen med gode minner og opplevelser.
Så er det nå sånn da at borte er fantastisk, men hjemme er like kjært.
Jeg skjønner at jeg gått glipp av 5 uker med blomstring og eviglange soldager. 
Det ble imidlertid fort glemt da sommerhagen ønsket meg hjertlig velkommen i full sol og fortsatt praktfull blomstring. Humlene summer og sommerfuglene blafrer. Jeg gjør likeså!
Livet er intet annet enn herlig og jeg har ennå 5 uker igjen av permisjonen min. 
Hvert minutt skal nyyyyytes.
SOMMER SOMMER SOMMER!


Håper dere alle har hatt rike og herlige sommerdager. 
Det er en fryd å kikke innom hagene deres. Jeg kommer sterkere tilbake med hilsner og kommentarer. Er bare en liten tur innom sivilisasjonen og lager noen blogginnlegg. 
Har løpt som en gal rundt i hagen og fotografert siden jeg kom hjem. 
Er så uendelig glad for at nabogutten mer enn gjerne ville ha sommerjobb som vanner mens jeg var borte. Han har hatt travle dager kan dere skjønne:)
Nyt hver sommerdag fremover!


13 kommentarer:

 1. Velkommen hjem. Det høres utrolig ut å ha vært på en slik tur. Heldig er du også som fortsatt har igjen så mange uker :) Nyt dagene.

  SvarSlett
 2. Gøy å se du er tilbake!! Knallgode bilder! Herlig at det blomstrer masse!!:) Håper sensommeren blir full av blomstrende overflod på Enerhagen!:)

  SvarSlett
 3. Velkommen hjem, ja! Koselig å høre at du har hatt det så fint. Her har det vært en supersommer, så det har ikke vært så verst her heller ;-) Nydelige bilder som alltid!

  SvarSlett
 4. Kære Jannibele
  Velkommen hjem!
  Skøønt sommerligt indlæg med masser af summen og sommer!
  Dejlig optimisme og humør...

  Kærlig Hilsen
  JetteMajken

  SvarSlett
 5. danke für die wunderschönen bilder!!! angie

  SvarSlett
 6. Velkommen hjem, det må have været en spændende tur

  Skønne billeder fra din have og dejligt med så mange insekter :-)

  SvarSlett
 7. Ser ut som om gutten har gjort en god jobb. Nydelige blomster :-)

  SvarSlett
 8. Velkommen hjem!!! :) Denne sommeren blir det dobbelt opp for deg av gode greier skjønner jeg, sommeren er jo langt fra over ennå. Så fine insekter og blomster! Jeg synes det er vrient å fotografere sommerfuglene, de sitter ikke lenge nok i ro her hos meg, eller så er det jeg som er for treg. Men i dag, da jeg spiste middag i hagen, kom det jammen en sommerfugl og satte seg på hånden min! Og kameraet lå selvsagt inne. Nyt de fem ukene!

  SvarSlett
 9. Velkommen hjem. Jeg har savnet dine fantastiske bilder og innlegg full av glede.

  SvarSlett
 10. Nydelig ny heading, og stilig layout.

  SvarSlett
 11. Spennende med langtur og alltid like spennende og komme hjem og gå på oppdagerferd i hagen etter alt som blomstrer og har blomstret av. Bare en uke er nok til at ting har forandret seg. Det er det som er så spennende med hage:) Masse flotte bilder, og ikke minst sommerfuglene:)

  SvarSlett
 12. Velkommen tilbake. Sommeren har vært utrolig fin her på berget også. Ikke så mye tid til blogging. Men, i går kom det kraftig regn, så spørs det hvor lenge det skal vare :-). Hilsen fra Liv

  SvarSlett