23. mai 2015

Tuuuulipantid er høytid - Helgegleder


  
Takk og lov det er Tuuuuuulipantid! Et av vårens desiderte høydepunkt. De har kommet tidlig i gang i år synes jeg. Klager ikke over det. Skal bare nyte alle de fine fasene i tulipanenes liv til det fulle (håper ikke rådyrene setter en effektiv stopper for det...!!)
Denne friske gjengen består av 'Ballerina', 'National Velvet', ' Mariette' og 'Orange Emperor'. Disse brydde jeg meg ikke med å ta opp til lagring etter blomstring i fjor, ei heller har de fått gjødsel i år. Det gikk bra det, men skal stelle dem bedre i år.

Denne godteposen består av 'China Pink', 'Negrita', 'Double Negrita' og 'National Velvet'. Jeg var usikker på hva som ville blomstre, da de fleste løkene var halvspist av mus. 
Ser ikke ut til at de lider nød:) 'Ballerina' og 'Lasting love' har funnet hverandre for første gang i år. Tror de kan bli et par som får mange gode år sammen.

White Elegance og Christine har funnet hverandre.Det har ikke vært mye solglimt denne helgen, så de kniper fortsatt litt igjen. Fine er de likevel og de blir enda flottere når solen tar tak.
 Tulipantid er høytid hvert år. Artig med dem som kommer igjen, de som ikke kommer ga glede så lenge de varte og så er det alltid noen overraskelser som man ikke husker ble satt i jorden.
Akkurat sånn det skal være i disse TULIPANTIDER.
Jeg deler mine tulipangleder hos Vivi's helgegleder

16 kommentarer:

 1. Men hur ljuvligt var det här då, underbart! Så fina tulpaner du har! Jag har gått och funderat på Ballerinan och ska nog slå till på den i höst. Tack för att du visade dina fina bilder. Kram Merja

  SvarSlett
 2. Hei! Dette er utrolig nydelig. Liker innmari godt fargekombinasjonene dine. Tulipantid er en festtid.
  God kveld! Anne

  SvarSlett
 3. Tulipaner er noen av de søteste i hagen=) Nydelige bilder=) Vibeke

  SvarSlett
 4. Så mange flotte tulipaner du har! Får håper du får ha de i fred for rådyrene. Ja, nå er det endelig tulipantid. Har ikke oppdaget hvor flotte de er før i de seneste årene. Må kjøpe flere i høst :)

  Fortsatt god helg!

  SvarSlett
 5. Helt knallgode tulipanbilder av mange lekre sorter!! Du er så flink til å velge gode sorter! Disse var apetittvekkende.:) Jeg tror det er mus som har vært på ferde her også.! Ikke gøy. Vurderer nå tiltak til høsten.:)

  SvarSlett
 6. Tulipantiden er noe å glede seg til, selv om hjorten er skummel hos meg. Det ser ikke ut som om den har spist dem hos meg ennå, men jeg tør ikke å plante så mange. Jeg liker så godt liljetulipanene! Dine er nydelige, og samplantingene dine er virkelig flotte! Klem fra Anne-Kristin

  SvarSlett
 7. Hei
  Nydelige tulipaner og de sprer en så fin glede i hagen. Virkelig harmelig at det er noen som forsyner seg av dem, håper de får stå alene nå som de er så flotte.
  Tusen takk for at du ville dele din helgeglede. Ønsker deg en fortsatt fin pinsehelg.
  Klem Vivi

  SvarSlett
 8. Et deilig fargerikt skue :-)) Riktig til å bli glad av! Ha en fortsatt fin pinse!

  SvarSlett
 9. Det var fine farger, former og kombinasjoner.
  Hilsen Ingeborg

  SvarSlett
 10. Som en riktig tulpan park, jättevackert, både i färg och form! Jag har inte en enda tulpan (rådjur) så jag njuter extra av dina fina!
  Agneta kram

  SvarSlett
 11. Flott collage med tulipaner!
  God pinse:)

  SvarSlett
 12. Ja, tulipantiden er i høyeste grad et høydepunkt! Strålende flotte sorter hos deg!

  SvarSlett
 13. Beautiful photos of beautiful tulips!

  SvarSlett
 14. Thank you for sharing these beautiful flowers and also your header flowers are wonderful.

  SvarSlett
 15. Alldeles underbara tulpaner! Tulpaner gör mig alltid så glad.

  SvarSlett
 16. Such wonderful vibrant colors! Thanks so much for sharing the love up-close with I Heart Macro ♥

  SvarSlett