29. desember 2015

Hageåret vi fikk - Del IVel overstått jul alle sammen. Håper den har vært fin for dere. Tusen takk for alle fine hilsener! Det har varmet. Formen begynner absolutt å bli bedre og det ble en lun og rolig jul sammen med familien. Helt i min ånd.
Det fine med denne tiden er å kunne ta en reise tilbake i hageåret som har gått. Hente frem igjen stunder som man husker uendelig godt og andre stunder som arkivet hjelper til med å løfte frem fra glemselen. Uansett vær og vind, ender jeg alltid opp med at; I år - I år var det aller fineste hageåret jeg noensinne fikk:) Det er vel akkurat sånn det skal være..... Her kommer en kavalkade fra januar-april i år.


Det sikreste vårtegnet av dem alle er når snøklokkene titter sine søte hoder opp av jorden. 


Jeg minnes nå at våren kom noe sent i år med Scilla og Vårstjerne i blomst først i begynnelsen av april.


'Karlson' på taket. Ikke vanskelig å se hvilken formidabel jobb han gjør der oppe i det høye. Vi hadde fått godt betalt hvis kiloprisen for mose var høy:)


Tulipanen 'Turkestanica' er noe av det vakreste jeg vet. Se hvor de skinner i vårsolen!
 

       

Iris og krokus i skjønn forening. Kom sent, men absolutt godt de også.


Et godt stykke ut i april kom den dyrebare hvite blåveisen min. En overraskende og munter vårkombinasjon ble en urgammel og velduftende primula sammen med den bittelille og rufsete påskeliljen 'Rip van Winkle'.
Det gjorde underverker med et tilbakeblikk.For et hageår vi fikk. Det beste noensinne:)

Takk for et vidunderlig år til alle sammen. Dere er en utrolig viktig kilde til nytelse, glede, inspirasjon, kraft og kunnskap for meg. Ser virkelig frem til et nytt hage- og bloggår!

17 kommentarer:

 1. Hei!vakkert innlegg av hageåret som har vært :-)) Her kom både vår og sommer seint men høsten var av det gode slaget :-)) Takk for alle de flotte innleggene du har delt med oss! Jeg gleder meg til å følge deg og bloggen inn i 2016!

  SvarSlett
 2. Hei
  Så flott med vårblomster. Selv om jeg ønsker meg litt vinter nå, så gleder jeg meg til våren og hagesesong.
  Klem Vivi

  SvarSlett
 3. Nydelig tilbakeblikk! Flott nytt tak også. Vakre vårblomster som gir meg vårlengsel.

  Fortsatt god romjul!

  SvarSlett
 4. Du har gitt mye inspirasjon via bloggen din i året som har gått! Nydelige blomster du viser i dag, slutten av året er gjerne tiden for tilbakeblikk på året som har gått. Jeg synes dette året var et svært dårlig hageår, så jeg ser fram til et forhåpentligvis mye bedre år i 2016. I dag så jeg at snøklokkene har begynt å komme opp. Klosterklokkene har allerede knopper, så våren er snart i gang her i Bergen. Takk for i år, jeg gleder meg til nye inspirerende innlegg også neste år! Klem fra Anne-Kristin

  SvarSlett
 5. Du har alltid så utrolig flotte bilder. Gleder meg til å følge deg videre.

  SvarSlett
 6. Hei! Et innlegg som er som den reneste juvel. Nydelige bilder – og tenk hvite blåveis! Det har jeg aldri hørt om før, og det ser jo rett og slett bare helt vidunderlig ut. Gjett om ønskelisten må forlenges et hakk... Lilla Iris reticulata var jo også bare en eneste fristelse... Det gjorde godt å høre din fine og takknemlige holdning til fjorårets hageår, forresten! Det beste av alt er at den neste årstiden er en av de beste. Våren... den er fin i seg selv. Er du ikke enig? Godt nyttår!!!

  SvarSlett
 7. Hei Jannicke!
  Dette var det veldig flott å se. Det er jo, ikke så himla lenge til våren og lyset igjen.
  Ha det så godt! Anne

  SvarSlett
 8. Wie wunderschön, wenn die Natur wieder erwacht. Ich hoffe, dass es bald soweit ist.
  Ein frohes neues Jahr wünsche ich dir ♥ Mathilda

  SvarSlett
 9. Det blir spännande att följa ditt år! Du börjar med helt underbara vårbilder.
  Gott nytt år!

  SvarSlett
 10. Vi kan glede oss til et nytt år og nye muligheter i hagen!

  SvarSlett
 11. Hei! Ja er det ikke deilig å finne frem vårbildene, og særlig når bildene er så fine som dine! Jeg gleder meg til våren og ny hagesesong. Vi er heldige vi, vi hagegale:) Takk for hyggelige kommentarer hos meg! Godt nytt år!

  SvarSlett
 12. Underbara bilder du bjuder på och tack för all inspiration du gett under året! Önskar dig ett riktigt Gott Nytt År! Kram Merja

  SvarSlett
 13. Masse flotte bilder med deilig vårstemning! Nå gleder jeg meg til våren :-)
  Tusen takk for inspirerende blogginnlegg og vakre bildet i året som har gått. Gleder meg til å følge deg i året som kommer også! Og tusen takk for koselige kommentarer hos meg :-)
  Ønsker deg et riktig godt nytt år :-)

  SvarSlett
 14. Vilka fina bilder och det är kul att titta tillbaka och så fint taket på det jättevackra Enerhagen blev, det är skönt att bli av med mossa även om det kan vara vackert!
  Ja, nu börjar ett nytt år och vi hoppas att det bara tuffar på och är snällt mot oss på alla sätt och vis och att vi försöker vara lite snällare mot varandra, över hela jorden.....
  Stor kram och god fortsättning
  Agneta

  SvarSlett
 15. Så många vackra bilder i in kavalkad, njutbart att titta in och tänka på våren.
  God fortsättning
  Anette

  SvarSlett
 16. Vakre tilbakeblikk ! Blir dessverre minnet på at vi må fjernet mose fra taket :-)
  Takk for inspirasjon gjennom året.
  Ha et riktig godt nytt år.

  SvarSlett