10. august 2019

Roseblomstringen fortsetter


Roseblomstringen går sin skjønne gang på Enerhagen. Noen er allerede i gang med andre runde. Louise Odier er alltid like skjønn og velvillig.


'Rhapsody in Blue' ser ut til å være strålende fornøyd etter flyttingen. Blomstrer om kapp med solen.Bonica hadde tydeligvis fryst på 'føttene', så hun måtte starte på nytt i år. Ser lovende ut her hun troner med Braithwaite i bakgrunnen.Senteur Royale har ikke gitt så mange blomster i år, men de er til gjengjeld nærmest på størrelse med en tallerken.


Burgundy Ice ser ut til å sture litt nede i halvskyggenes dal, så hun skal nok flyttes på. Til tross, byr hun på noen flotte klaser.


William Shakespeare er en av favorittene mine. Lekker farge.

Lille kortvokste Heidi Klum vet å blomstre. Det er med andre ord IKKE størrelsen det kommer an på. Princess Alexandra of Kent danner en fin bakgrunn.


Leonardo da Vinci tåler ikke regn så godt og ble rimelig pjuskete etter en skur. Men den holder da stand. Romanze er en skikkelig tøffing som tåler det meste. Schneewittchen bærer sitt navn med rette. Blir ikke hvitere enn dette.


Helenea flyttet jeg i seneste laget sent i vår. Den hadde tatt over et helt bed, så måtte få seg et fristed. Trodde at den ville svare med en liten pause, men neida. Full fart på alle vis. Det er bare å nyte rosene så lenge de står og pryder opp hagen.

Fortsatt god sommer til dere alle.

PS. Vi har ikke Wifi på Enerhagen, så det er begrenset hvor mye data jeg kan bruke. Får derfor ikke kommentert så mye på bloggene deres. Men jeg er stadig innom og beundrer:)

12 kommentarer:

 1. Hej Jannicke!
  Så vackra rosor. Min Rhapsody in Blue och Blue for You tror jag står lite för skuggigt, kanske skulle jag flytta dem. Burgundy Ice är fantastiskt fin och har en vacker färg.
  Ha en trevlig helg /Marika

  SvarSlett
 2. Så fine roser du har. Ser jeg må få meg flere mørkere, de lilla er fine, har blitt litt mye rosa her i det siste. Ha en fortsatt fin helg, hilsen Ingeborg

  SvarSlett
 3. For en fantastisk bukett med forskjellige roser du har. Kan neste kjenne duften. Hilsen fra Liv

  SvarSlett
 4. Hei.
  Fantastiske roser. Et innlegg med roser og fruen blir helt salig.
  God helg.
  Hanne-Lise.

  SvarSlett
 5. Så mange nydelige roser du har. De med litt lilla-skjær er fantastiske og Burgundy er helt fantastisk i fargen!
  ha en fin helg videre.
  Hilsen fra Turid

  SvarSlett
 6. Dejlige rosenbilleder! Farvemæssigt passer alle roserne så fint sammen. Jeg tror også, at William Shakespeare er min favorit.
  Du må nyde farverne og duftene!

  Hilsen Elna

  SvarSlett
 7. Mye fin roseblomstring. 'Rhapsody in Blue' er så skjønn! Lurer på om min fortjener å flytte vekk fra trepeonen som halvveis ligger over den?

  SvarSlett
 8. Så fina Rosor du har de är underbara och doftar de så är det en bonus.Jag måste nog satsa på någon med den mörkt violetta färgen för den är verkligen så vacker.Ha det gott/Margareta

  SvarSlett
 9. Flotte rosebilder! Nå må jeg nyte bilder av andres roser, og det ser riktig så frodig ut på Enerhagen:-) En drøy uke uten vanning, i stekende sol , har gitt de fleste her en knekk. Lett å få sykdomsangrep da.
  Ha en fin uke/Eirin

  SvarSlett
 10. Fantastsiska rosor, rhapsody in blue är ju helt ljuvlig med sin magiska färg...
  Kram från Titti

  SvarSlett
 11. Beautiful roses !! Your garden is really fantastic !
  Greetings

  SvarSlett
 12. Kjempeflotte roser, og herlige portretter av dem!

  SvarSlett