5. november 2012

Sesongåpning for våre venner med vinger

Grand opening! Sesongen er i gang for våre venner med vinger. 
Mat er bunkret opp i store mengder. 
Ingen skal sulte.
Flaggspetten og kjøttmeisen var de første gjestene.

De er visst blitt gode venner disse to stamgjestene


Flaggspetten og spettmeisen var mine bidrag i 
del ditt fuglebilde konkurransen til Anne på Moseplassen 
i november 2012

Spettmeisen er på plass ved matfatet


Dompapen vil spise i fred og ønsker ikke å bli identifisert:)

 
Ny filial åpnet i år for å sikre at alle gjester får mat

VELBEKOMME!

10 kommentarer:

 1. Så herlige bilder av de små gjestene!:)Så fint fuglene har det hos dere!:)Hilsen Else Britt:)

  SvarSlett
 2. Hei Else Britt

  Ja, er de ikke herlige. Så fornøyelige gjester å ha at. Vi gjør hva vi kan for at de skal trives og komme igjen og igjen:)

  SvarSlett
 3. Så flotte bilder av fuglene du har i hagen! Det er så koselig med litt liv utenfor vinduet!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk skal du ha Krepsemor. Ja, det er utrolig koselig med fugleliv rundt seg. Fasinerende å sitte og kikke på dem der de holder på med liv og røre.

   Slett
 4. Det er så koselig med småfugler i hagen. Så mange forskjellige du har hatt besøk av. Jeg startet opp matingen i helgen som var. Foreløpig har jeg bare sett kjøttmeis, blåmeis og svarttrost som har forsynt seg.

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, i år har det virkelig kommet mange forskjellige fuglearter på besøk. Masse fugleliv borte i de svenske skoger:) Du har flittige gjester du også skjønner jeg. Og flere blir det nok etter som jungeltelegrafen går:)

   Slett
 5. Så flotte bilder du har tatt! Fugler er så koselige å se på. Det skjedde noe rart når jeg skulle kommentere på den flotte collagen din. Jeg fikk ikke skrevet kommentar der og når jeg prøvde igjen var den borte...? Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 6. Tusen takk skal du ha for koselige kommentarer Marit! Ja, det er en fryd å se på fuglelivet utenfor vinduet. Artig å prøve seg på collage også. Kjekt å ha noen varme og fargerike minner i en mørk tid. Jeg har redigert og ryddet litt her og der i bloggen min i dag, så det var nok derfor den var borte en stund. Nå er den på plass igjen. Ha en fin høstkveld du også!

  SvarSlett
 7. Heisann, her var det virkelig både flotte fuglematere og flotte fugler :)
  Kjempegøy at du er med i konkurransen og deler fugleglede :D Jeg har hatt det veldig travelt i det siste, men nå har jeg da endelig fått tid til å gjøre meg en runde, og det er masse artige bidrag! Blir riktig glad her jeg sitter og klikker og ser :D

  God helg!

  SvarSlett
 8. Hej!
  Åh, vilka underbara foton på fåglar. Jag har också hängt ut lite talgbollar till vår trädgårds besökare, och skall även fylla på min son egengjorda fågelhus.
  Ha en skön vecka!
  hälsn
  AnnA

  SvarSlett