8. august 2016

Hav av harmløse flammer

 

 Jeg takker så mye for alle de hyggelige og hjertevarmende ordene dere legger igjen hos meg i ferien. Jeg beklager at jeg ikke har fått besøkt dere og gitt det samme tilbake. Det er dårlig med nettdekning på Enerhagen. Jeg kommer absolutt sterkere tilbake. Vil bare at dere skal vite at det ikke handler om at jeg ikke er takknemlig eller bryr meg om andre enn meg selv og bloggen min:) Er en snartur innom Oslo i dag for å gjøre klart til nye Airbnb gjester. Laster ned litt bilder og lager noen innlegg i samme farten.


Flammebedet er et hav av sprakende farger i år. Harmløs ild sprer energi og munterhet over Enerhagen. Blikket mitt dras mot flammene så snart jeg kommer ut på verandaen. Trøtte øyne bråvåkner ved synet. I bedet troner blant annet rosene Flammentanz, Flora Danica og Allotria samt liljene Monte Negro, Barcelona og Grand Cru. Her finnes også Sobruden 'Moerheim Beauty', Ballblomst, Solhatten Hot Papaya, Humleblomst, Fredløs og selvsådd Tagetes Linnè.


 Det er en del planter som ikke har kommet opp i år og de fleste dagliljene vil ikke gi blomster i år. Noen andre som opplever det?Det har gjort godt for hagen med regnet som har kommet den siste uken. Heldigvis har det vært moderate mengder som har falt over Enerhagen i motsetning til Østlandet. 
Da er det også duket for å sanke skogens gull, kantareller! På tide å finne frem kurven.

Ha gode dager og fargerike dager alle sammen.

10 kommentarer:

 1. Fantastiska och helt ljuvliga bilder! Underbara färger, sååå vackert...
  Ha en fin tisdag!
  Kram från Titti

  SvarSlett
 2. Flotte farger, jeg liker spesielt godt de oransjerøde. Jeg har samme problem som deg med nettet på hytta, når jeg endelig har tid til å besøke andres blogger har jeg ikke skikkelig nett. Men sånn er det, litt deilig å være helt uten nett og tv også. Ha en fortsatt fin dag, hilsen Ingeborg

  SvarSlett
 3. I love all the colors and varieté! Especially the sort of orange lily.

  SvarSlett
 4. Nydelige "flammer" i hagen din. Så herlige bilder. Ikke rart at blikket dras mot disse. Ha det riktig godt. Hilsen fra Liv

  SvarSlett
 5. Fantastisk flotte billeder. Jeg er normalt ikke så meget til de flammende farver, men på dine billeder synes jeg, farverne ef smukke og klæder hinanden.

  Hilsen Elna

  SvarSlett
 6. Så flott flammehav! Jeg syns det er fint med sterke, varme farger i hagen! Blikkfang!

  SvarSlett
 7. Nydelig samplanting med herlige farger som man får energi av. Jeg liker også mye sterke farger i hagen. Ikke fornøyd med dagliljene mine i år jeg heller, men her tror jeg nok at det skyldes for mye regn.
  Hilsen Marianne

  SvarSlett
 8. Vakre flammende farger som blomstrer hos deg nå i august.

  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 9. Gnistrende pangfarger hos deg! Så fine de er! Ser herlig ut å ha sommer på Enerhagen. Der var jo solbruden-favoritten også! Hjertelig og poetisk, nyskapende tekst og inspirerende bildemotiver. Da kan en ikke ønske seg mer:) Ha gode dager i sommerhuset:)

  SvarSlett
 10. Lekkert!!! Virkelig nyter bildene, jeg elsker jo slike farger :-) og tankene begynner med en gang å spinne og drømme om bed her hjemme, dette var flott inspirasjon ;-)
  Mine dagliljer vil heller ikke blomstre særlig i år, men aner ikke hvorfor.
  Ha en fortsatt fin sommer og kos deg på Enerhagen :-)

  SvarSlett