29. april 2016

Drømmer om rosa - Blommig fredag'Drømmer om rosa' er denne ukens tema hos Blommig fredag. I den grad jeg har drømt om rosa, så har det handlet om at jeg ALDRI skulle ha den fargen i min hage! Er ikke glad i rosa sånn generelt. Du finner ikke noe rosa i hjemmet eller i klesskapet mitt. Heldigvis har smaken en egen evne til å utvikle seg.
Rosa har dermed blitt et naturlig fargeinnslag i min hage og er med på å skape helhet og mangfold. I hagen er jeg grenseløs og fordomsfri. Kanskje rom for litt mer av det i livet for øvrig:)
Jeg drømmer faktisk om gjensyn med alle mine vakre rosa. 
Del og nyt rosa drømmer hos Blommig fredag

Ha en vakker helg alle sammen!

20 kommentarer:

 1. Fina rosa nyanser, och härliga växter.
  Snygga bilder.
  Ha en fin helg /Marika

  SvarSlett
 2. Hehe, du lyder akkurat som meg når det gjelder varme farger ;) Likevel sniker det seg inn den ene etter den andre her ;)
  Du har mange vakre rosa lijevel. Hva heter den hundetannen? Dån og grøss, den var skikkelig lekker!!!

  God helg, Jannicke!

  Klem fra Marit

  SvarSlett
 3. So beautiful pink flowers! I have same toughts about pink as you, but fortunately we had pink flowers in the garden when we bought this place, and I just can't get rid of them :D

  SvarSlett
 4. Så roligt att läsa ditt inlägg, verkar som om vi gjort samma resa från att "avsky" rosa till att faktiskt tycka att rosa är helt ok numera:-) Jättefina höstanemoner och är det hundtandslilja högst upp? Trevlig helg! /Charlotte

  SvarSlett
 5. Många vackra rosa nyanser. Dahliorna är väldigt läckra. Ha en skön helg!

  SvarSlett
 6. Morro at du har klare preferanser og en gjennomført smak! Jeg må innrømme at jeg elsker rosa, og det er så fine rosa sorter jeg har fått av deg! Men gul sliter jeg med, altså. Nå er jeg veldig nysgjerrig på hva som er fargen du drømmer om? Det hadde vært gøy å visst:)

  SvarSlett
 7. Heisann.... ingen farge kan måle seg med rosa på blomster! Vakkert!
  Ha go´hælj ;:OD)

  SvarSlett
 8. Å, jeg faller helt for de to Hundetann og valmuene dine, helt lekkert! Kult at smaken forandres. God helg til deg!

  SvarSlett
 9. Rosa må vi ha i hagen, sekv om jeg ikke vil ha det for sukkersøtt over alt:) Lite rosa innendørs her også. Nydelige bilder!

  SvarSlett
 10. Vakre rosa skjønnheter og flotte bilder!
  Er heller ikke fan av rosa og inne i huset er den ikke eksisterende og på klærne til nød som rosa mønster i stoffet eller en blomst i sjalet ;-) Men i hagen derimot! Der er rosa godt representert og særlig er den cerise fargen favoritt framfor de sartere rosanyansene. Den hundetanna var rasende flott :-) ellers så har jeg inntrykk av at vi har sånn noenlunde fargesmak :-)
  Ha en fin helg!

  SvarSlett
 11. Beautiful symphony in pink! Super.

  SvarSlett
 12. Underbara bilder!
  Ja, och känner igen mig i din relation till rosa. Inte heller här finns det några rosa inslag i garderoben eller ens i hemmet... Men i trädgården. Inget överflöd kanske, men ett rätt självklart inslag. Gärna då det rosa inte är alltför sockersött. Nunneörten - det är väl en sådan? - är underbar!
  Glad Valborg!
  önskar
  Katarina

  SvarSlett
 13. Så mange fantastisk vakre blomster du viser.

  SvarSlett
 14. Nydelige bilder. Smaken utvikler seg , og godt er det.

  SvarSlett
 15. Så många vackra bilder. Rosa är inte heller min favoritfärg men i trädgården är den verkligen fin.
  /Birgitta

  SvarSlett
 16. Lekre...mange lekre rosa fra Enerhagen!
  En fin farge som jeg også har mye av i min hage:)

  SvarSlett
 17. Så mye vakkert å se her! Takk for at du deler .
  Klem Christina

  SvarSlett
 18. Thank you for sharing this incredible variety of gorgeous flowers with Today's Flowers. Your participation is always very much appreciated:)

  SvarSlett