4. september 2016

Vidunderlig oase midt i byenGøteborg har mye å by på for oss med pasjon for hage og blomster. Jeg må alltid besøke Trädgårsforeningen, som ligger midt i sentrum. Dennne gangen var det kun et steinkast fra hotellet vi bodde på. En bugnende oase med en rosesamling som kan ta pusten fra enhver.Her kan man være i timesvis, vandre rundt eller sette seg ned på en benk å bare ta inn alle farger og dufter.
Jeg ga opp å telle alle de skjønne rosene på denne. Et overveldende syn. Skulle gjerne hatt den ildfulle Solhatten i min hage. Lekker farge.

Jeg skulle gjerne hatt hennes plass - dog med litt klær på:)

Ha en fin ny uke alle sammen.
 

9 kommentarer:

 1. Dejlige sommerbilleder, der oser af romantik. Jeg elsker også denne have, og besøger den, hver gang jeg er i Göteborg.

  Hilsen Elna

  SvarSlett
 2. Nydelige bilder! Og litt av en roseblomstring :-) Dette så ut til å være midt i blinken for en roseelsker som meg, skriver opp et besøk til Gøteborg på ønskelista mi med en gang..;-)
  Ha en fin ny uke :-)

  SvarSlett
 3. Kjempeflott oase!
  Lekre sammenplantinger:)

  SvarSlett
 4. Jeg elsker ttädgårdsföreningen. Sist jeg var der hadde de en kjempeflott foto utstilling. Fikk du sett den? Virkelig noe å bli inspirert av.

  SvarSlett
 5. Jeg elsker ttädgårdsföreningen. Sist jeg var der hadde de en kjempeflott foto utstilling. Fikk du sett den? Virkelig noe å bli inspirert av.

  SvarSlett
 6. wonderful pictures of these beautiful flowers.

  SvarSlett
 7. Så fint det var! Lurer på den skjermplanten. Den minner nesten litt om vill gulrot. Ammi kanskje?

  SvarSlett
 8. He he, så herlig!! Flotte roser, og gode naboplanter hadde de fått!

  SvarSlett