20. juli 2018

Ferietid.... igjen


Jeg fikk ikke tatt så mange bilder forrige helg på Enerhagen. Hadde fullt opp med å vanne, rydde i hagen og klippe av en mengde døde blomster. Så hadde vi barnebarnet på snart fire med oss og da er jo full action:) Hun er en god hjelper i hagen, men vi må jo også gjøre andre hyggeting i varmen. Så vi har badet til den store gullmedaljen.

  
                 Stokkrose 'Aubade' er fra en frømiks av farger fra lys rosa til nesten svart. 
                              Alltid spennende hvilke som spretter ut.


     
Løvemunn 'Rocket Red' sådde jeg i år. Lekker farge på den. Valmuen er fra frø jeg fikk av en hagevenn for mange år siden. Jeg sanker alltid frø fra denne. 





Da er det duket for andre ferierunde  med fire lange uker. Basen blir på Enerhagen, men vi skal farte litt rundt med motorsyklene våre samt besøke og få besøk av venner og familie. Gleder meg stort.

Riktig god sommer til dere alle sammen! 
Jeg skal nok innom å kikke på bloggene deres fra hengekøyen:)

16 kommentarer:

  1. Så läckra bilder på otroligt vackra blommor! Det är konstigt men när jag ser såna så kommer jag på att det är "den stilen" jag vill ha i trädgården. Men...sen när jag ska välja det jag ska ha så blir det mycket starkare färger - som jag också tror egentligen passar mig bättre. Jag är en ganska "flamboyant" person tror jag, eller kanske åtminstone har blivit det med åren.....
    KRAM/Susie

    SvarSlett
  2. Vakre bilder! Jeg hadde god hjelp i hagen her av eldste barnebarnet på 7 år for litt siden. Hun synes det var så morsomt å hjelpe til. Skjønne valmuer!
    God helg, Jannicke!

    SvarSlett
  3. Hei.
    Flotte bilder, og nydelig farge på løvemunn. Herlig når barnebarna vil være med. Vi har en på seks år som elsker å være med oss. Helst i grønnsakkassene hvor han kan finne noe å spise. Fin helg til deg.
    Hanne-Lise.

    SvarSlett
  4. These flowers are absolutely gorgeous! I love the purple hue of each one of these flowers. Hope you have a wonderful weekend, thanks for the share. Keep up the posts.
    World of Animals

    SvarSlett
  5. Hei Jannicke. Så flotte blomstring på valmuene og løvemunn. Jeg har løvemunn for første gang i år, fikk frø gjennom frøbytte i fjor høst, og de har virkelig vært en god erfaring. Ha en fin ferietid. Hilsen Anne-Kristin

    SvarSlett
  6. Hej Jannicke!
    Dina bilder är så vackra. Stockrosen är fin, vill gärna ha fler av dem.
    Ha det fint /Marika

    SvarSlett
  7. Nydelig farge på stokkrosen. Ja, valmuen er skjønn, har den jeg også, eller har hatt, har ikke sett noe til den i år. Ha en fin helg, hilsen Ingeborg

    SvarSlett
  8. Flotte bilder. Kos dere masse i ferien.

    SvarSlett
  9. Låter som en perfekt balans för 4 veckor semester. Värmen fortsätter och då gäller lagom fart tänker jag.

    Ha en härlig semester! Carina

    SvarSlett
  10. Vakre stokkroser og valmuer. Nyt ferien!

    SvarSlett
  11. Beautiful images.
    I loved knowing your blog.
    janicce.

    SvarSlett
  12. Stockrosor och vallmo....finns det något vackrare tro??
    Kram i värmen från Titti

    SvarSlett
  13. Ååå så vakker blomstring!
    Ønsker deg fine feriedager,nyt!
    Hagehilsen fra Toril

    SvarSlett
  14. Ljuvlig stockros, vilken färg. ♥

    Tack för din kommentar hos mig. Blyblomman (Plumbago auriculata) är inte vinterhärdig, den måste förvaras frostfritt. Och den vill ha massor av värme och sol när den ska blomma. Hos mig har den här varma sommaren varit bevis för att den egentligen inte trivs här. En normalsommar är den inte alls så fin. Jag tror att uterum skulle vara bäst. Den är fin, men jag skulle inte rekommendera till trädgård zon 4.

    Önskar dig en fin helg efter en skön semestervecka.

    SvarSlett
  15. Barnebarn i slike omgivelser- herlig! Skjønne bilder avlysbadende prinsesser i hagen.

    SvarSlett