2. november 2018

Senhøsten byr på sitt


Takk og lov for disse herlige fargeklattene som lyser opp i hagen og gjør overgangen til november noe lettere. Søteste Kinasøte. Jeg har har to lubne tuer i steinbedet mitt og de svikter aldri. Jeg skulle gjerne gitt de selskap av noen i hvitt, men det har jeg ikke lykkes med å finne. Hvis noen har og ønsker å bytte mot blå, eller noe annet til våren, så er det bare å gi meg en lyd:)
Storkenebb 'Rozanne' er den som alltid holder ut lengst av sine mange navnesøstre på Enerhagen. Kjempeverbenaen er like tapper. Jeg lar de stå for de er også dekorative etter avblomstring.


Jeg har stadig fått større sans for Høstasters og det begynner å bli en god gjeng som pryder på ulike steder i hagen. Har mistet navnelappene på samtlige.


Oktober har vært helt fantastisk med så mye blomstring. Nå gjelder det å stålsette seg for november, årets verste måned spør dere meg. Men tradisjonen tro, kommer jeg meg gjennom den også. 

God novemberhelg til dere!
Jeg lenker til TrädgårdsFägring 

9 kommentarer:

 1. Utsökta foton! Så mycket fint som blommar hos dig. Och några av mina favoriter har du i din header. Ha ett skönt veckoslut.

  SvarSlett
 2. Hej Jannicke

  Flotte Gentiana du viser - super billeder. Jeg har en hvid - men mon ikke du finder nogen der har indenfor landets grænser:)
  Asters er ved at få et velfortjent comeback!

  Ha en dejlig helg

  SvarSlett
 3. Så vackra bilder, dom blå blommorna är helt underbara!
  KRAM/Susie

  SvarSlett
 4. Hej Jannicke!
  Så fin Gentiana, skall nog göra ett nytt försök med den. Astrarna lyser upp fint.
  Ha en fin helg /Marika

  SvarSlett
 5. Så smukke billeder! November kan altså også have noget at byde på...

  Hilsner fra Ulla

  SvarSlett
 6. Underbara bilder och jag delar den växande kärleken till senblommande astrar. De är fantastiska nu... :) Om min vita 'Serenity' överlever vintern så byter jag gärna.

  Kram, Carina

  SvarSlett
 7. Nyyydelige søter! Og du har jo litt av hvert annet også. Nei vinteren har ikke tatt over ennå!

  SvarSlett