8. juni 2015

Bare litt mer tulipaner....
Man kan blir fristet til å si mangt og meget om temperaturen og været som har ridd oss en god stund nå.....Men det er raskt glemt når jeg ser hvor lykkelige tulipanene er for det. 
Maken til laaaaang blomstring! Det er bare helt vidunderlig å ha disse fargepalettende vaiende i hagen. Synes de fortjener å bli avbildet i overmål:)


Den kritthvite 'White Elegance' er nok blitt en av årets nye favoritter på tulipanfronten.


Tulipaner - for et skaperverk!!
Gode dager til dere alle.


13 kommentarer:

 1. Kære Jannicke
  Ja,tulipaner er fantastiske. Elsker den farvestærke sammensætning på det første billede.
  Det bliver man glad af! Skønt du er så begejstret!! Det smitter...

  Kram
  JetteMajken

  SvarSlett
 2. I love tulips ! Your tulips are beautiful !!
  Greetings

  SvarSlett
 3. Hei Jannicke!
  Bare pøs på med tulipaner. Liker så himla godt når sola skinner gjennom vakre kronblader. Vakkert.
  Ha det godt! Anne

  SvarSlett
 4. Nydelige tulipaner du har! Ja, det kjølige været har i alle fall en god side, nemlig tulipanblomstring i evigheter ;)

  Jeg skal plante flere til høsten.

  Ha en fin uke!

  SvarSlett
 5. Når jeg ser på bildene dine er det vanskelig å tro at dere er misfornøyd med mangel på temperatur. Bildene er rent sommermaleri full av sol og varme.

  SvarSlett
 6. Vidunderlig er ordet! Fantatiske blomsterskapninger...

  SvarSlett
 7. Alldeles underbara tulpaner! Jag älskar speciellt tulpanerna i de två sista bilderna. De ser ut som eldslågor. Ha en fin dag!

  SvarSlett
 8. Ja man må jo fokusere på det positive:) Jeg har ikke mange tulipaner, men de jeg har står fint. Perleblomstene har også stått leeenge i år. De skal jeg ha flere av neste år! Flotte bilder!

  SvarSlett
 9. Det är fördelen med den här våren, allting blommar jättelänge och man hinner verkligen ta in alla dofter och blommor!
  Agneta kram

  SvarSlett
 10. Så mange lekre tulipaner! Jammen er det flott at noen av hagens planter liker den kjølige våren vi har hatt. At de også står lenger er jo en riktig fin bonus :-)
  Ha en fin uke :-)

  SvarSlett
 11. FOR et sted dere har her! Fantastiskt fint, skjønner godt at dere trives her. Så mange fine bygninger og hagerom. Kommer innom snart igjen, for her var det mye spennende å både lese om og se på.

  Ha en fin hagesommer videre.

  SvarSlett
 12. Piękne tulipany :)
  Pozdrawiam serdecznie.

  SvarSlett
 13. Et herlig skaperverk! Er enig med deg i det!! Tulipaner dine får jeg ikke nok av. Gøy at du deler disse. Gode bilder som dette er gode påminnelser om hvor utrolig fine tulipaner er på sitt aller beste...

  SvarSlett