4. juli 2016

Takk til hagefolket og magiske Martagon!Jeg vil takke alle de flotte hagefolkene som besøkte Enerhagen i anledning vår debut i 'Tusen Trädgårdar'. Det var en fantastisk opplevelse. Vi holder jo langt ute på ødelandet og det var ingen andre hager som hadde åpent i mils omkrets. Så vi ble helt overveldet og rørt over at så mange tok veien til oss. Jeg er fylt av gode følelser, inspirasjon, takknemlighet og glede. Dette gjør vi så gjerne igjen.
Jeg takker med denne nydelige hvite Martagonliljen, som jeg har fått av en raus hagevenn. Første året den blomstret. Stor begeistring!


Du milde, hvor vakre Martagonliljene er.  De rosa har spredd seg helt hemningsløst i skogen bak Enerhagen over mange  mange år. Minnes jeg fikk et glad-sjokk da jeg gjorde oppdagelsen da jeg kom til Enerhagen for åtte år siden. Jeg henter løker der og setter i bedene. Hvilken luksus! De finnes snart i hvert eneste bed nå.
 

'Claude Shride' kjøpte jeg i fjor høst og den kom i all sin prakt. Lekker farge på den. Har allerede lagt inn bestilling på flere nye farger:)


Ha en fin ny sommeruke alle sammen!

14 kommentarer:

 1. Så hyggelig at så mange besøkte Enerhagen! Nydelige martagoner. Ha det godt!

  SvarSlett
 2. Så mange flotte martagonliljer du har! Hyggelig at du fikk så mye besøk, og det er jo er bedre tid på året å vise frem hagen enn i august som det var her i Norge før inntil de gjorde det om i år til juni.

  Ha en fin sommeruke du også, Jannicke!

  SvarSlett
 3. Så flott at dagen ble vellykket! Nydelige bilder du viser her. Jeg har fått meg en rosa i år, men det kommer kun en blomst. Kjøpt som hvit, men rosa var ikke dumt det heller. Håper det blir flere til neste år. Ha en fin ny uke!

  SvarSlett
 4. Skjønner godt at folk gikk mann av huset. Du har virkelig stil! Nydelige mørke og lyse martagonliljer. Alltid gøy med nytt innlegg fra Enerhagen.

  SvarSlett
 5. Skønne , skønne billeder af de smukke liljer.
  Det er altid dejligt når folk har lyst til at komme til åben have.

  Jeg havde åben have i slutningen af maj måned.
  Der kom vildt mange mennesker og jeg nød det rigtig meget.

  Hilsen Bente.

  SvarSlett
 6. Jannibele. Du er virkelig en ordkunstner. Det er det rette ordet på deg. Bloggen din skiller seg ut med høyt nivå på tekst - såvel som bilder. Måtte bare få sagt det. God juliblomstring!!

  SvarSlett
 7. Å, så gøy med masse besøk. Liljene er helt fantastiske.

  SvarSlett
 8. Å, så gøy med masse besøk. Liljene er helt fantastiske.

  SvarSlett
 9. Så fint at det ble vellykket, og for noen flotte martagonliljer, helt tydelig at jeg også må skaffe meg det. :) Ha en fin dag.
  Hilsen Ingeborg

  SvarSlett
 10. Tack för din gulliga kommentar inne hos mig! Ja, någongång kanske även jag vågar vara med i Tusen trädgårdar, vem vet..? ;)

  VIlka vackra pioner du har!! Helt fantastiska!

  Hälsningar Gunilla

  SvarSlett
 11. Så moro at det ble en vellykket dag! Å ha besøk av hagemennesker er moro og inspirerende. Jeg ble helt overrasket over hvor innmari moro det var å være med på 1000 åpne hager:)

  SvarSlett
 12. Very nice pictures ;)

  Greetings kathrin

  SvarSlett
 13. Ååå, så mange flotte Martagon! Disse kan man virkelig bli helt hektet på. Mine første blomstrer i år, ekstra stas siden jeg har fått dem av mamma og de vokser i mitt barndomshjem.
  Den mørke var utrolig lekker, for en farge!

  SvarSlett
 14. Så koselig at du var fikk så mye besøk i hagen din.Nydelige martagonliljer! :D
  Ha en fin dag! :)

  SvarSlett