24. juni 2018

Rosa glederRosafarger slipper ikke inn andre steder enn i hagen min og det tok sin tid før de fikk plass der også. Jeg liker egentlig best farger med temperament og energi, men har med tiden erkjent at duse og rolige farger komplementerer og skaper helhet i hagelivet. Må innrømme at bedet med Peoner og andre rosafarger stadig blir utsatt for min beundring og at det kanskje er det vakreste bedet i Junihagen. Så sånn ble det:)


'Sarah Bernhardt' og Martagon i tett omfavnelse. Man må ha et hagehjerte av stein for å ikke bli grepet av deres skjønnhet.
'Festiva Maxima' er jammen ikke beskjeden den heller, selv om den er mest hvit.


Dette er den første Pionen jeg plantet på Enerhagen. Den fikk jeg av fine kollegaer. Synd at navnelappen er borte. Noen som kan hjelpe meg?
Kantabstorkenebb 'Biokovo' er ny av året og pryder så fint i steinbedet. Jeg er veldig glad i Scabiosa. Den lilla i samme bedet som denne rosa har vandret heden i år. I bakgrunnen er Storkenebb 'Dreamland'.


Rosa Blåkoll 'Summer Daze' blomstrer så fint i steinbedet mitt.


Stjerneskjerm og gode gamle Storkenebb 'Patricia'. Den fikk jeg av en hagevenn for flere år siden og den har blitt til flere med tiden. Enormt lang og rik blomstring. 


Til slutt Akeleien 'Nora Barlow', som jeg tror er feilmerket. Hvis ikke den har gått sine egne veier i utviklingen da:)

Riktig god Midtsommerhelg til dere alle!

6 kommentarer:

 1. A really beautiful combination brings red lilium Martagon and peony Sarah B. I love pink flowers that are complemented by darker red tones like lilium Martagon. Your anonymous peony looks a bit like Jadwiga, because it has a light silvery spell in petals. Aqilegias are wonderful!

  Beautiful and sunny week to You!

  SvarSlett
 2. Mange nydelige rosa innslag i hagen hos deg.
  Jeg synes det er så fint med de små sarte blomstene inne i mellom.
  Ha en fin ny uke!
  Hilsen fra Turid

  SvarSlett
 3. Veldig merkelig, det der. Jeg er slett ingen "rosadame", men i hagen, der er det mye rosa. Pleier å si at blomster kler rosa! Ingen tvil derom når man ser bildene :)

  SvarSlett
 4. Jeg tror din Nora Barlow har gått videre i utviklingen, ja. Mange skjønne rosa blomster du har. Jeg skal skaffe meg en sånn Sarah Bernhardt. Babyrosa er den ikke?? :))

  SvarSlett
 5. Jeg eeeelsker rosa, og synes dette innlegget var topp!

  SvarSlett
 6. The most recent rendition of the Tutuapp download gets clients with the unpaid downloads of the celebrated applications and games, which oppositely identify to be the expensive ones if there should be an occurrence of establishment from Play Store and App Store.

  SvarSlett