4. juni 2018

Sommervåren!


For en sommer det ble ut av våren i år. Minnene fra den harde vinteren er smeltet bort i med solen. Absolutt deilig med fint vær, men det har vært en stor utfordring å slukke hagens tørst, siden jeg ikke har hatt mulighet til å være på Enerhagen på over to uker. Heldigvis har vi fått livreddende hjelp av rause familiemedlemmer og naboer, som har servert vann. Må innrømme at jeg har sørget så smått og tenkt mye på blomstringen som jeg har gått glipp av. Den har jo gått i et forrykende tempo i denne varmen. Gleder meg vilt til å komme over til helgen. 


Litt blomstring fra tidligere i mai har jeg da minner fra, hvor alle småhjerter gleder seg.De første Akeleiene kom tidlig. Håper jeg rekker å beundre de litt senere sortene, som jeg har mange av.Hvit Vårkjærminne er så utrolig vakker


Geum slår alltid god an, både den som står i flammer og den litt mer diskrete 'Mai Tai'.
Nå teller jeg ned dagene til helgen. Er så spent på hva som blomstrer nå, for det er ikke lett å gjette med dette været:)
Ha gode og varme dager alle sammen!

10 kommentarer:

 1. Så vackert! Aklejor är en av mina favoriter, älskar alla dess former och färger.
  Ha en fin kväll
  Kram Maria

  SvarSlett
 2. Helt merkelig blomstring i år. Den første tiden har allerede mistet kronbladene. Har vel nyper før juni er over. ;-) Kos deg masse i helgen!

  SvarSlett
 3. Så fint det blommar hos dig, hoppas du hinner njuta av alla blommorna till helgen.
  Ha en fin kväll/Marika

  SvarSlett
 4. Hei.
  Hvit vårkjæreminne er flott. Her går det unna. Har ikke sett på maken. Fortsetter dette blir det ikke mye blomstring i august. Vi får bare nyte mens det er der. Fin kveld til deg.
  Hanne-Lise.

  SvarSlett
 5. Så vackra bilder!! Fändrikshjärtat är så sött. Jag måste nog ta och skaffa mig den vita också:)
  Ha det gott!

  SvarSlett
 6. Så fint det blommar hos Dig. Aklejor är trädgårdens mamseller tycker jag de är otroligt fina. Fänrikshjärtan har jag även i vår trädgård de är så fina och blommar rikligt och kommer varje år de är så tacksamma blommor.Ha de gott/Margareta

  SvarSlett
 7. Allt har gått så fort i år, så det är gott att stanna och minnas vad som fanns för bara ett par veckor sedan. Så många vackra och färgstarka blommor.
  Ha det fint!

  SvarSlett
 8. Flott som alltid hos deg:)
  Det går jo rekordfort i denne varmen, så det er bare å være mest mulig i hagen:)
  Ha en fin ukeslutt:)

  SvarSlett
 9. Härliga bilder, ja som vanligt...
  Alltid lika kul att kika in till dig!
  Kram från Titti

  SvarSlett
 10. Delightful photos.
  Have a nice Sunday
  Regards
  Maria
  Divagar Sobre Tudo um Pouco

  SvarSlett