9. september 2019

Dahliadryss


Det årlige spenningsmomentet er om mine Dahlia rekker å blomstre før frosten gjør sitt inntog. Jeg har aldri opplevd maksimal blomstring, men det har jeg lært meg å leve med her i sone 4/5 i det svenske innlandet. Så med listen i riktig høyde vil jeg si at det har vært et godt Dahliadryss i år. Hvis septemberværet fortsetter som det startet, kan man jo håpe på at enda flere vil blomstrer før nedpakking.


Dark Spirit, Totally Tangerine og Verrones Obsidian danner en fin klynge. Liker godt fargekombinasjonene.Happy Single Kiss er en av de med best 'blomstringsgaranti'


Må alltid ha Thomas Edison. Lekker farge og store blomster. 


Til høyre er en av årets nykommere 'Great Hercules'. Himla vakker!


'Cafe au lait Rosè' er også ny i år. Gigantiske blomster.


'Downham Royal' er en av de som har overlevd flest år hos meg. En tøffing.For en gave å kunne bringe med seg en bøtte fylt med så mange skjønnheter i september. De skal få plass i vaser i Osloheimen og nytes til det fulle.
Ha en god uke alle sammen.

10 kommentarer:

 1. Nydelige dahlia hos deg! Totally Tangerine var så utrolig vakker. Nå er det bare å nyte de så lenge det ikke blir frost.
  Ha en fin ny uke, Jannicke!

  SvarSlett
 2. Hei.
  Fantastiske bilder av dahlia. Flott å bruke i buketter. Noen av mine har ikke blomstret i år mens andre har blomstret over all forventning.
  God uke.
  Hanne-Lise.

  SvarSlett
 3. Dette ser jo veldig bra ut! Ja, Thomas Edison er en flott sort. Har den sjøl. Av en eller annen grunn synes nesten årets sesong bedre ut enn fjorårets?

  SvarSlett
 4. Hej Jannicke!
  Så vackra dahlior, och en härlig bukett. Fina färgkombinationer.
  Ha det fint /Marika

  SvarSlett
 5. Flotte georginer, og for en flott bukett å ha med hjem. Ha en fin dag, hilsen Ingeborg

  SvarSlett
 6. Litt av et Dahliadryss!! Fint å kunne plukke å ta med hjem:-)
  Ha en fin dag/Eirin

  SvarSlett
 7. Magiskt vacker blomning hos dig, och buketten är så fin.
  Ha det gott
  Kram Maria

  SvarSlett
 8. Ljuvlig bukett! Och tack för dahliatipsen :) Jag har börjat odla dem igen förr tyckte jag det var lönlöst för lagom till de började blomma så kom en enda frostnatt i augusti. Det har vi sluppit i ett antal år nu.

  Ha det gott! Carina

  SvarSlett
 9. Fantastisk flotte blomster og buketter :-)) Her er det begredelig lite som blomstrer nå. Dahlia har vi gitt opp for den er øverst på menyen til de slimete brune som vi jo har rikelig av.. Nå har vi begynt å glede oss til høst og lavsesong men først skal vi plante litt løk. Ønsker deg en fin helg!

  SvarSlett
 10. For en fantastisk bukett! Jeg mister pusten!!

  SvarSlett