5. juni 2016

Etter regn kommer eksplosjon!Etter en tørr periode tok overgartneren ansvar. Et befriende regnvær ble ønsket vått velkomment. For etter regn kommer ikke bare sol, men også en durabelig blomstereksplosjon i hagen.  Klematisen 'Markham's pink', kom med blomster for første gang. Den navnløse hvite har vært trofast i flere år. 


Til min umåtelig store glede, er det tid for Akeleier. Åååh, hvor er de yndige! En navnløs og lav type til venstre. Ved sin side pryder 'Spring magic white'

                

Blir mer og mer begeistret for Ballblomsten 'Cheddar'. Lekker farge og så blomstervillig at.


''Spring Magic - Navy and white' har blitt mer lilla siden i fjor. Prærieliljen har blitt et kjærkomment innslag i hagen.


 Hvit Fenrikshjerte, som jeg har fått fra en hagevenn, dukker opp både på sol- og skyggesiden. Søte er de!


Nyinnkjøpt 'Nora Barlow". Synes virkelig ikke den ligner på den andre jeg har. Men, men....kjær Akeleie kan ha hvilket navn som helst for min del. En lav navnløs en til høyre.


Til slutt Spansk scilla som danser på gressplenen. Flankert av "vill" Storkenebb som vokser på engene rundt hagen. For en deilig eksplosjon! Nå er varmen kommet for fullt og jeg er spent på hvordan det står til i hagen etter å ha vært borte i over en uke...

Ha en fin og blomstrende uke alle sammen. Nå er det sommerstemning her øst.

17 kommentarer:

 1. Hei Jannicke!
  Innmari fine bilder. Vakkert lys og vakre farger. 'Cheddar' er i ferd med å blomstre for første gang etter to år. Og det ser virkelig ut til at jeg har noe å glede meg til.
  Ha det godt! Anne

  SvarSlett
 2. Wonderful pictures :)

  Greetings Kathrin

  SvarSlett
 3. Så många vackra blommor du har. Akleja är vacker. Ha en fin kväll Kram Pernilla

  SvarSlett
 4. Jeg er også glad i akeleier. Så fine blomster fra hagen din. Ha en finfinuke :)

  SvarSlett
 5. Så nydelig. Akeleier er noe av det vakreste som finnes.

  SvarSlett
 6. Så nydelig. Akeleier er noe av det vakreste som finnes.

  SvarSlett
 7. Du har virkelig mange flotte akeleier akkurat nå! Jeg har så mange "ville" av de, og de er ikke like fine som de andre. Tror jeg må så noen flere. Herlige bilder og lyset i dem er nydelig :)

  Ha en fin ny uke, Jannicke!

  SvarSlett
 8. Akeleier er vakre når de blomstrer. Regn gjør godt i en tørr hage.

  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 9. Sarte, lette og delikate blomster!
  Nyt dagene:)

  SvarSlett
 10. Takk for at du tok oss med i hagen din med dei vakre blomstrane.

  SvarSlett
 11. Så nydelige blomster som titter opp i Enerhagen! Du har utrolig mye fint der. Begynner å få opp øynene for allereie selv, er så herlig med alt som blomstrer på forsommeren! :)

  SvarSlett
 12. Aklejor är så fina! De självsår sig lätt i vår sandjord och ofta hamnar de på så vackra ställen när de själva får bestämma. Härlig tid nu när allt blommar:-)
  Kram Titti

  SvarSlett
 13. Delikat og fint, og jamen har du et rikt utvalg i haven. Jeg kan bekrefte at det ikke er Nora Barlow. Ha en finfin uke!

  SvarSlett
 14. Den ballblomen var fantastisk fin!

  Sånn ser ikke min Nora Barlow ut, nei. Men akeleier krysser og sprer seg jo så lett. Kanskje du har fått en helt ny sort! :)

  SvarSlett
 15. Den ballblomen var fantastisk fin!

  Sånn ser ikke min Nora Barlow ut, nei. Men akeleier krysser og sprer seg jo så lett. Kanskje du har fått en helt ny sort! :)

  SvarSlett
 16. Mange nydelige blomster. Ballblomsten 'Cheddar' er virkelig søt, flott kremfarge.

  SvarSlett