2. juni 2016

Mer tulipaner!I år har virkelig tulipanene tronet i hagen. Nye og gamle sorter i skjønn forening. Takket være dårlig plantehukommelse, er det alltid like spennende å se hva som åpenbarer seg.  Det nye tulipanbedet ble riktig så vakkert synes jeg. En blanding av 'Angelique', 'Black Hero', 'Mariette', 'Burgyndy' og 'Daytona'


Gudeblomst omkranset av kjente og ukjente tulipaner. Skimter National Velvet, China pink og Negrita i både enkel og dobbel utgave. Alle disse har kommet igjen flere år på rad.Godteri-bedet av dem alle. Her råder Ballerina, Jimmy, Ronaldo, China Pink, Lasting Love og Havran.


 Litt vemodig nå som blomstringen er på hell, men i år har den vart så utrolig lenge. Alt har fått stå i fred også. Det har vært en ren nytelse.


Gode dager ønskes dere alle!

13 kommentarer:

 1. Beautiful tulips. My ones in the garden have already faded. Here the summer flowers start to bloom.

  Have a nice day!
  Kathrin

  SvarSlett
 2. Nyyyydelig!!! Jeg blir helt stum av beundring jeg :-)
  Har tulipaner for første gang i år (ja, faktisk...) og de er kommet for å bli! Ble veldig inspirert av dine skjønnheter, helt praktfulle :-)
  Ha en fortsatt fin uke :-)

  SvarSlett
 3. Nydelige tulipaner du har! Black Hero harbjeg for første gang i år, og den skal jeg ha flere av! Kjekt med dårlig hukommelse ;) Da blir det uansett en flott våropplevelse :)

  God helg, Jannicke!

  SvarSlett
 4. Flotte tulipaner. Her har det vært litt færre enn det pleier i år, så til høsten må jeg kanskje supplere. Fint med tulipaner og gudeblomst sammen. Ha en fin dag, hilsen Ingeborg

  SvarSlett
 5. Wow, så utruleg mange spennande og vakre tulipaner du har.
  Fantastisk syn.

  God helg frå Anne-Mari

  SvarSlett
 6. Härligt med alla vackra tulpaner! Men nu vissnar de snabbt i värmen. Skönt att ha bilder på dem, så man kan sitta och sukta lite sen i vinter:-)
  Ha det gott!
  Titti

  SvarSlett
 7. Det var mange vakre Tulipaner i ulike farger.

  Ha en fin helg!

  SvarSlett
 8. Härliga tulpaner! Färgerna är väldigt fina. Ha en skön helg!

  SvarSlett
 9. Otroligt många och otroligt fina tulpaner och så den fina tolvgudablomman! Jag har försökt så många gånger men den vill sig inte här......får försöka igen! Den är så läcker!
  Agneta kram

  SvarSlett
 10. Smelt.... Du har bare så mange fine sorter av tulipaner. Ikke rart sollyset vil bade seg i dem... Dette var jo god inspirasjon til nye planer for tulipanblomstring. Men først deilig og etterlengtet sommer:)

  SvarSlett
 11. Søker på gamle tulipanlinker på bloggen din, jeg elsker de fantastiske fargekombinasjonene du har og gleder meg virkelig til tulipantiden kommer. Har satt ned felre i den «hjortesikre» delen av hagen. Det blir spennende å se hvordan det blir. Hilsen Anne-Kristin

  SvarSlett