7. september 2018

Digg med Dahlia


Det ble tradisjonen tro få Dahlia som våknet opp fra vinterdvalen, men hva gjør vel det når de som ville seg blir så vakre som dette. Årets kuleste nykommer er uten tvil 'Verrones Obsidian'. Skiller seg absolutt blant sine navnefrender. 


'Downham Royal' er tilbake etter noen års fravær. Staselig gjensyn.'Dark Spirit' lever definitivt opp til sitt navn. 'Natal' er heller ikke å forakte. Ser at overleverne er alle i den mørke fargskalaen. Får spe på med litt kontraster til neste år.....hvis disse fortsatt er i live vel og merke:)Digg med deilige Dahlia som fikk så god hjelp av årets solrike og varme sommer. Ikke alltid de rekker å blomstre hos meg, så dette har en opptur får en si.

Riktig god helg!

12 kommentarer:

 1. Hei. Nydelige bilder av dahlia. Her har de også stått flott i år. Ingen minus med sol og varme.
  God helg.
  Hanne-Lise.

  SvarSlett
 2. Dahliaer er skønne at have i efterårshaven. Jeg vælger ‘Dark Spirit’ som min favorit. Jeg kender den ikke, men jeg kan se på billedet, at den har en meget smuk dyb farve.
  Du må også have en god weekend!

  Hilsen Elna

  SvarSlett
 3. Så flotte dahlia, og din årsfavoritt var virkelig særlig fin! Også her er det ymse med overvintringen, selv om de står i kjelleren. Men Arabian Night har vist seg som en fighter, og klarer fint å gå i hi for vinteren. Er nå på flyplassen og venter på fly til Oslo, men en kvist dahlia i kofferten. God helg:)

  SvarSlett
 4. Underbara bilder! Följer dig på Instagram så jag har ju sett många fina foton från dig.
  Trevlig helg!
  Birgitta

  SvarSlett
 5. Ja, nei, det er litt ymse hva som overlever i vinterkvarteret. Best går det med de som forblir i krukke i drivhuset. Natal ble fjorårets mørkeskjønne favoritt! Obsidian hadde jeg for noen år siden. Synes å komme fra det ytre verdensrom :)
  Artig å fråtse i noe nye lekkerheter når det går litt dårlig i kjelleren...

  SvarSlett
 6. Herlige dahlia! De er så fine nå på høsten. Dark Spirit har jeg hatt før, og savner den nå.
  God helg, Jannicke!

  SvarSlett
 7. Flotte Dahlia !
  Sliter litt med overvintring på knollene, men disse inspirerer jo til å prøve igjen:-)
  Ha en fin helg/Eirin

  SvarSlett
 8. Du er så flink med georginer!
  Lekre varianter i den mørke fargen:)
  Bare grønnsaker hos meg denne sommeren..men neste år blir det sikkert nye temaer også her:)

  SvarSlett
 9. Du har så vackra Dahlior och det är så trevligt med det som blommar den här årstiden när en del annat har gått till vila.Ha det gott/Margareta

  SvarSlett
 10. Väldigt snygga allihop men den första du visar Verrones Obsidian, är ju extra kul med de väderkvarnslika utseendet. Ett blomma att sätta på bordet om man har gäster och vill ha en "conversation piece". Ingen undgår den. Men snygg samtidigt!
  Ha det fint
  Helene

  SvarSlett