30. mars 2017

Vårtegn 2017 - Blommig fredagAlle tegn tyder på at våren er kommet for å bli! Kroppen bobler som en magnumflaske med champagne og fingrene vil helst bo i jorden. Solen gir varme, humlene har våknet til liv, fuglene kvitrer høylytt, det lukter deilig jord og de vakreste mirakler åpenbarer seg i bedene.
Tid for å omfavne våren med uforbeholden glede!Våren byr på de skjønneste tepper av krokus. Klynger av 'Cream beauty' og ''Sieberi tricolor' er ikke å forakte!
Jeg kaster rundt meg med løker hver høst og det skaper alltid overraskelser når en ny vår er i emning.
De vidunderlige knallblå Iris 'Reticulata' lyser opp i hagen. Kan ikke se meg mett på de.


 


 
Tenk at atter en vår er kommet. Vi går en vidunderlig tid i møte med nye vårtegn hver dag.Del og nyt flere vårtegn hos Blommig fredag

Ha en skjønn og vårlig helg! 
17. mars 2017

Glede - Blommig fredag 'Glede' er ukens tema hos Blommig fredag. Det er uendelig mye å glede seg. Akkurat nå  kjenner jeg på en overstadig og brusende glede over de første vårtegnene i hagen.
Hvilken glede kan overgå den jeg føler når snøklokkene ringer våren inn med sine skjønne og nikkende hoder....  Så har vi tre ekorn som stadig kommer på besøk og som gleder oss stort med sine barnlige og lekende sprell. Herlig!


Ja, så er det en sann glede å være tilbake på bloggen igjen etter nok en runde med kranglete betennelser i skulderen. Gleder meg over å ta del i vårspretten rundt i bloggland.

Del og nyt gleder hos Blommig fredag
Ha en gledesfylt helg!